Over ons

Wie zijn uw gastheer en -dame?

Peter Adriaanse, geboren en getogen op Wemeldinge, en werkzaam in de wegenbouw als asfaltfrees machinist. Groot liefhebber van muziek festivals en bandjes bezoeken. Ook het sleutelen aan onze oude camper is een (soms noodgedwongen) hobby van mij.

 

Chantal Vermeule, geboren op Ovezande maar al een half leven woonachtig op Wemeldinge, administratie en HR medewerker op een metaalbedrijf. Ook groot liefhebber van live muziek en festivals, wroeten in de tuin, en een lekker rood wijntje.

 
 

Onze missie

Camperplaats Wemeldinge draagt met optimale inzet bij aan een ontspannen overnachting op ons platteland. Wij streven er naar om rust te creëren voor onze gasten. 

In Juli 2021 hebben wij het huis met schuur en grote wei gekocht, ook stond hier nog een paardenstalletje op. Maar wij zijn geen paardenmensen, dus wat moesten hier nu mee doen?

 
 

Aangezien wij zelf al jaren fervente camperaars zijn, was de keuze al snel gevallen op het ontwikkelen van een camperplaats. Zelf doen we eigenlijk alleen muziekfestivals bezoeken met onze camper, een oude Mercedes LP 1113 van 1972, ex brandweer auto.

 
 

Het paardenstalletje hebben we zelf verbouwd tot toiletgebouw, wat redelijk basic van inrichting is, maar alles zit er in wat de gemiddelde camperaar nodig kan hebben. Warm en koud stromend water, toilet en urinoir. Aan de buitenkant van het gebouw is de mogelijkheid om de cassette van het chemisch toilet leeg te maken en schoon te spoelen.

 
 

Waarom kiezen voor Camperplaats Wemeldinge

Kom in contact